Projektivetoinen organisaattori ja liiketoimintaosaamisen asiantuntija – Henna Piilola

Elä tätä päivää, uneksi huomisesta, opi eilisestä

Sähköposti: piilolahenna@gmail.com

Puh: 050 469 9890
LinkedIn

Twitter: @henna_piilola

 

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

cv kuva
Ammattitaitoni on eduksi tehtävissä, joissa tarvitaan  kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Monipuolisen liiketoimintaosaamiseni vuoksi ymmärrän päätösten taloudelliset sekä inhimilliset vaikutukset ja kommunikoin sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa. Johtamisen lisäksi olenkin hyvä verkostojen rakentamisessa ja monenlaista osaamista vaativien projektien toteuttamisessa.

Top 3 osaamistani:

– ratkaisukeskeinen operatiivinen johtaminen
– vahvuudet tunnistava henkilöstöjohtaminen
– tavoitteet toteuttava tulosjohtaminen

 Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– LEAN-kehittäminen
– projektijohtaminen
– konsultointi ja kouluttaminen

Minkälaista työtä etsin?

Haen vakituista kokoaikaista työtä, jossa saan työskennellä johtamisen parissa. Työskentely esimerkiksi rahoitus/vakuutusalalla sekä kouluttamisen ja konsultoinnin parissa kiinnostaa. En kuitenkaan sulje pois mitään toimialaa, koska minulle tärkeämpää on työllistyä kehittyvään ja dynaamiseen yritykseen, jossa saa toimia itsenäisesti omaa osaamista hyödyntäen.

Työhistoriani:

Minulla on viiden vuoden kokemus esimiestyöstä pitäen sisällään monipuolisia tehtäviä aina markkinoinnista rekrytointeihin ja toiminnan suunnittelusta sen kehittämiseen.  Kaiken kaikkiaan minulta löytyy kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä kymmenen vuotta. Koulutukseni on suuntautunut yrityksen liiketoiminnan ja henkilöstön johtamiseen sekä kehittämiseen. Näiden asioiden parissa haluaisin myös työskellä tulevaisuudessa.

Millainen olen?

Luonteeltani olen sosiaalinen ja määrätietoinen optimisti. Suurin motivaattorini on sisäsyntyinen halu saavuttaa asioita ja saada aikaan tulosta. Työntekijöideni mukaan olen esimiehenä innostava, kannustava ja aikaansaava, mutta tarvittaessa kuitenkin myös vaativa oikeissa asioissa.

Mikä on koulutustaustani?

2017 Hallintotieteen maisteri, pääaineena kunta- ja aluejohtaminen, sivuaineena henkilöstöjohtaminen, yrityksen johtaminen ja tietojohtaminen

2016 Tradenomi, liiketoimintaosaaminen

2014 Johtamisen erikoisammattitutkinto

2011 Työnjohtokoulutus

Työnhakualueeni:

Tampereen kaupunkiseutu

Linkkejä

Henna Piilola CV