Kokenut vaativan asiakaspalvelun, varainhoidon ja myynnin ammattilainen – Heli Vuorela

”The only way to do great work is to love what you do. If you haven´t found it yet, keep looking. You´ll know when you find it.” – Steve Jobs

Sähköposti: pelkonen.heli@gmail.com
Puh: +358504061749
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

Vuorela Heli L

Osaamiseni on parhaillaan asiakkuuksien ja asiakaspalvelun kehittämisessä ja hallinnassa. Minulla on pitkä kokemus kokonaisvaltaisesta, pitkäjänteisestä ja luottamuksellisesta asiakassuhteiden ja varallisuuden hoitamisesta, vaativista luottoneuvotteluista sekä uusasiakashankinnasta. Mielestäni kokemustani voi hyödyntää tehtävissä jotka liittyvät asiakaspalveluun ja sen kehittämiseen, henkilöstön kehittämiseen ja valmentamiseen, myyntiin ja markkinointiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Koska olen erittäin organisointikykyinen ja järjestelmällinen, myös projektinhallinta sekä erilaiset suunnittelu- ja kehitystehtävät ovat minulle mieleisiä ja erityisen kiinnostavia.

Top 3 osaamistani:

– Asiakassuhteiden kehittäminen, myynti ja erinomainen asiakaspalvelu
– Varainhoito ja vaativat luottoneuvottelut
– Erinomainen neuvottelutaito

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Projektinhallinta, erilaiset suunnittelu- ja kehitystehtävät
– Asiakaskokemuksen ja asiakaspalvelun kehittäminen
– Myynninjohtaminen, henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen

Minkälaista työtä etsin?

Tavoitteenani on työskennellä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa jotka tukevat ammatillista kehittymistäni. Eniten minulla on kokemusta finanssialalta mutta laajennan mielelläni osaamistani myös muille aloille. Haluan työn jossa voin haastaa itseäni, kehittää osaamistani ja oppia uutta, en siis hae rutiininomaisia suorittavia työtehtäviä. Näen itseni esimies- /asiantuntijatyössä, jossa voin tehdä työtäni itsenäisesti omaa osaamistani ja aiempaa kokemustani hyödyntäen, kuitenkin tärkeänä osana tiimiä ja työyhteisöä.

On erinomaista, mikäli tuleva työpaikkani on kansainvälinen ja tarjoaa mahdollisuuden ajoittain työskennellä myös Suomen ulkopuolella. Toivon joustavaa työkulttuuria jossa pääsen itse vaikuttamaa työaikoihini. Työyhteisössä arvostan avointa ja kannustavaa ilmapiiriä sekä työnantajaa, joka haluaa panostaa henkilöstönsä työhyvinvointiin ja viihtymiseen.

Työhistoriani:

Olen aloittanut työnteon jo lukiossa jolloin toimin Keski-Suomen raviradalla erilaisissa työtehtävissä kerran, pari viikossa. Olen ollut myös kesätöissä naulan nyppijänä, jäätelön myyjänä, taimien istuttajana, toimistosihteerinä useampana kesänä sekä hampurilaisravintolassa ravintolatyöntekijänä.

Työskentelyn finanssialalla aloitin 1999 ja olen siitä asti työskennellyt alalla erilaisissa työtehtävissä ja useamman pankin palveluksessa. Aloitin peruspankkipalveluiden parissa Osuuspankissa, jossa tutuksi tulivat maksuliike, valuutta sekä erilaiset taustatyöt. Sieltä matkani jatkui Danskeen (ja sen edeltäjiin) jossa melko nopeasti siirryin sijoitusasioiden pariin toimien sijoitusasiantuntijana, kouluttajana migraatiossa ja talousasiantuntijana. Nordeaan siirryin henkilökohtaiseksi pankkineuvojaksi ja nykyisin toimin varainhoitajana. Olen suorittanut molemmat Finanssiala ry:n suosittelemat sijoituspalvelualan tutkinnot (APV1 ja APV2) joidenka suorittaminen antaa itsessään jo hyvän näkemyksen henkilön tietämyksestä ja pätevyydestä.

Millainen olen?

Olen määrätietoinen, monipuolista työkokemusta omaava ja kokenut asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen. Organisoin tehokkaasti tekemistäni, vakuutan kuulijani ja olen taitava neuvottelija. Nautin oppimisesta ja itseni haastamisesta. Olen myös aikaansaava tiimipelaaja, tehokas ja tottunut työskentelemään paineen alla sekä muuttuvassa organisaatiossa ja työympäristössä. Vahvuuksiani ovat taitojen monipuolisuus, isojen kokonaisuuksien hallinta ja olennaisen löytäminen nopeasti isoista kokonaisuuksista.

Mikä on koulutustaustani?

– Master of Science (MSC), International Management, Gothenburg University (tutkinto suoritettu englannin kielellä)
– Tradenomi (BBA), taloushallinto ja rahoitus, Lahden ammattikorkeakoulu

Työnhakualueeni:

Etsin työtä pääasiassa Pirkanmaalta pääkaupunkiseudun ollessa myös mahdollinen, varsinkin osittaisella etätyömahdollisuudella. Työn toivon sisältävän matkustamista ajoittain kotimaassa ja ulkomailla.

Linkit:

Heli Vuorela CV

 

Mainokset