Hakijat hallitukseen 2022

Vuoden 2022 hallituksen puheenjohtajaehdokkaan esittely

Kaisa Selamo profiilikuva

Kaisa Selamo

Kaisa on ollut Piilo-osaajien toiminnassa mukana aktiivisesti vuodesta 2018. Tällä hetkellä hän ei ole työnhaussa, mutta haluaa edelleen olla kehittämässä Piilo-osaajien toimintaa ja viemässä asiaamme eteenpäin. Kaisa on ollut hallituksessa kaksi vuotta, ensin jäsenenä ja tänä vuonna sihteerinä ja varapuheenjohtajana. Pitkän harkinnan jälkeen hän tuli siihen tulokseen, että puheenjohtajaehdokkaaksi asettuminen on seuraava askel, jonka hän haluaa piilo-osaajana ottaa.

“Puheenjohtajana vahvuuksiani olisivat osaamiseni toiminnan kehittämisessä ja uusien mahdollisuuksien ideoimisessa sekä järjestelmällisyys. Ideoimisen ja innostumisen lisäksi tartun myös toimeen ja saan vietyä asioita eteenpäin kannustaen samalla muitakin eteenpäin. Hyvä esimerkki tästä on tänä vuonna läpi viemämme verkkokurssiprojekti.

Olen innostunut kehittämään eteenpäin keskustelupalstallamme esiin noussutta ajatuksta siitä, mitä annettavaa Piilo-osaajilla olisi työssä oleville. Olisi kiinnostavaa kokeilla, miten osaajaprofiilia voisi työnhaun lisäksi käyttää myös töissä ollessaan. Osaajaprofiilihan on tehokas työkalu oman osaamisensa ja asiantuntijuutensa tunnistamisessa ja näkyväksi tekemisessä työuran kaikissa vaiheissa.

Puheenjohtajana vahvistaisin myös toimintamme valtakunnallisuutta, sillä vaikutan Kuopiossa. Toivon, että pystyisin edistämään Piilo-osaajien vahvempaa näkyvyyttä ja toimintaa eri puolilla Suomea esimerkiksi livetapahtumien muodossa suosittujen verkkotapahtumien lisäksi.”

Vuoden 2022 hallituksen jäsenehdokkaiden esittely

Virpi Haavisto

Virpi on toiminut Piilo-osaajat ry:n hallituksen puheenjohtajana vuosina 2020-2021 ja haluaa jatkaa työskentelyään yhdistyksen ja jäsenten hyväksi hallituksen jäsenenä. Virpi tuo mukanaan hallitukseen kokemusta hallitustyöskentelystä, valmennustaitoja ja näkemystä yhdistyksen kehittämiseen.

“Olen motivoitunut kehittämään omaa osaamistani mm. Google Analyticsin saralla ja haluan opetella käyttämään taitojani yhdistyksen hyväksi.”

 

 

 

Sanni Kurvisen profiilikuva

Sanni Kurvinen

Sanni on ollut Piilo-osaajat ry:n hallituksen varajäsenenä ja tapahtumavastaavana vuoden ajan. Sanni on viestinnän osaaja ja työskentelee tällä hetkellä viestintätoimistossa. Sanni haluaakin viedä Piilo-osaajien viestintää ja markkinointia eteenpäin.

“Haluan tuoda osaamistani Piilo-osaajien viestintään ja kokeilla uusia juttuja järjestöhommissa!”

 

 

 

 

 

Heidi Wahl profiilikuva Heidi Wahl

Heidi on virtuaalisen koulutuksen ja etäopetuksen asiantuntija ja on ollut Piilo-osaajien jäsen syksystä 2020. Heidi tuo mukanaan aimo annoksen osaamisen kehittämistä ja kokemusta siitä, kuinka jatkuva oppiminen valjastetaan osaksi jokaisen omaa kehittymistä. Hän toimii tällä hetkellä yrittäjänä ja kehittää jatkuvasti parempia tapoja hyödyntää teknologiaa osana oppimista ja vuorovaikutusta.

“Olen ainainen uuden opettelija ja rakastan uuden oppimista. Minulle tärkeää on pitää mieli aina avoinna uudelle ja tuoda oma osaamiseni myös muiden hyödynnettäväksi. Miksi omata valtavasti tietoa, jos sitä eivät muut pääsisi hyödyntämään.”