HYVINVOINTIMUOTOILIJA, VALMENTAJA JA MIELIGURU – BRITA SALMINEN

Olen ihan ässä kaikessa mitä mieleen tulee. –Brita S.-

Sähköposti: brita@britailor.fi
Puh. 044 3133 364
LinkedIn

MIHIN KAIKKEEN KOKEMUSTANI VOI HYÖDYNTÄÄ?Britanauraa

Lähdin viime syksynä (2016) toisen lapsen vanhempainvapaiden päättyessä kokeilemaan siipiäni yrittäjänä työllistäen itseni kouluttajana ja valmentajana. Valmentajan identiteetti oli helposti omaksuttavissa aikaisemman työhistoriani koulutuspäällikkönä ja taitoluisteluvalmentajana sekä koulutukseni, kasvatustieteiden, vuoksi.

Avullani ihmiset löytävät omat vahvuutensa, oppivat johtamaan itseään ja pääsevät kannustavassa ilmapiirissä tavoitteisiinsa. Minulla on vankka kokemus ryhmien kanssa työskentelystä. Hion tiimeistä timantteja ja buustaan työyhteisöjen hyvinvointia. Tuen yksilöiden kasvua ja kehitystä. Koulutan ja valmennan valmennustaitoja myös johtajille ja esimiehille.

Innostun itse helposti ja tämä tunne välittyy myös valmennuksistani. Mindfulnessista olen löytänyt tasapainoa ja palautumiskeinoja elämään sekä välineitä yrittäjän stressinhallintaan. Näitä jaan mielelläni eteenpäin.

TOP 3 OSAAMINEN:

  • Ryhmien ja yksilöiden valmentaminen. Tavoitteiden kirkastaminen ja toimintasuunnitelmien laatiminen. Kannustan ja kuljen rinnalla, kun ihmiset alkavat loistaa ja löytävät potentiaalinsa.
  • Esiintyminen ja puhuminen. Olen esiintynyt pienestä tytöstä saakka ja nauttinut siitä.
  • Suunnittelu-, organisointi-, toteutus-, arviointi- ja kehitystehtävät. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

TOP 3 KIINNOSTUKSEN KOHDETTA:

  • Mieli, mielen voima ja sen hyödyntäminen tavoitteiden saavuttamisessa.
  • Hyvinvointi ja itsensä johtamisen keinot
  • Tunteiden johtaminen ja organisaatiokulttuuri

MILLAISTA TYÖTÄ ETSIN?

Etsin asiakkaikseni yrityksiä ja organisaatioita, jotka ovat valmiita kehittymään ja  panostamaan organisaation hyvinvointiin sekä uskovat tuloksen syntyvän tämän kautta. Teen yksilö ja ryhmävalmennuksia johtajille, esimiehille, työyhteisöille räätälöiden valmennukset aina tarveperusteisesti. Olennainen tieto minulle on, minkä haluatte olevan toisin valmennuksen jälkeen. Teen myös life coachausta ja minusta saatte myös oivan in-house coachin käyttöönne.

TYÖHISTORIA:

Vuoden 2003 muodostelmaluistelun MM-kilpailuiden jälkeen aloitin työt taitoluistelun ammattivalmentajana työskennellen ensin Tampereen KOO-VEE:ssa, josta siirryin Tapparan muodostelmaluistelijoiden vastuuvalmentajaksi joukkueiden yhdistyessä. Ammattivalmentajan työ vei minut lopulta maailman toiselle puolelle aina Sydneyyn Australiaan saakka.

Koulutuspäällikkönä (Suomen Taitoluisteluliitto ja Hämeen Liikunta ja Urheilu) työskennellessäni pääsin käyttämään koulutukseni kautta minulle kertynyttä osaamista. Molemmilla kerroilla olin n. 20 kouluttajan lähiesimies ja taitoluisteluvalmentajana olin välillisesti vastuussa n. 100 luistelijaperheen ja n. 5-6 apuvalmentajasta, joiden kanssa työskentelin.

MILLAINEN OLEN?

Innostun helposti ja kehitän itseäni jatkuvasti. Se, että olen opiskellut elinikäistä oppimista on selvinnyt minulle vasta jälkikäteen. Olen yrittäjähenkinen ja lähden rohkeasti toteuttamaan asioita. Minua luonnehditaan toistuvasti iloiseksi, positiiviseksi ja aidoksi ihmiseksi.

MIKÄ ON KOULUTUSTAUSTANI?

Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri. Pääaineenani opiskelin elinikäistä oppimista ja kasvatusta, sivuaineinani hallintotieteitä, sosiaalipsykologiaa, sosiaalitieteitä ja naistutkimusta.

Olen kouluttautunut mindfulness- ja mindfulness työssä ohjaajaksi Mindfulness Akatemiassa, jonka jäsen ja kouluttaja olen. Olen valmentaja, LCF Life Coach  ja NLP Practitioner.

TYÖNHAKUALUEENI:

Oma toimipisteeni sijaitsee Tampereella ja liikun sujuvasti Suomen maassa.

LINKKEJÄ:

Britan CV