Myynnin ja palveluliiketoiminnan moniottelija – Anne Nyysti

Bisnes on joukkuelaji. Hyvät tulokset tehdään yhdessä.

Sähköpostiosoite: anne.nyysti@gmail.com
Puhelinnumero: 0400 454 962
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?IMG_9177

Olen myynnin ja palveluliiketoiminnan osaaja. Parhaimman hyödyn osaamisestani saat, jos olet mikro- tai pk-yrittäjä ja haluat kehittää palveluitasi asiakas- ja henkilöstökokemus edellä. Tartun ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin: uusasiakashankinta, asiakkuuksien kehittäminen, palvelujen muotoilu onnistuu.

Pärjään kyllä muissakin lajeissa, esim. taloushallinto (tuotantotalouden koulutus ja lähes viiden vuoden kokemus tilitoimistosta) ja markkinointi (somepäivitykset, blogikirjoitukset, tilaisuuksien järjestäminen).

Lyhyesti: Saat minusta moniottelijan, joka ei pelkää tarttua käytännön toimeen. Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä markkinat ja osaamistarpeet saattavat muuttua nopeastikin. Saat minusta yrittäjähenkisesti toimivan joukkuepelaajan ja pelinrakentajan, jonka voit sijoittaa muillekin pelipaikoille.

Top 3 osaamistani:

– palvelujen B2B-myynti
– palvelujen muotoilu
– kehittämisprojektien toteutus (IPMA:n sertifioima projektiosaaja)

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– palveluliiketoiminnan kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa
– B2B-myynti
– henkilöstökokemuksen kehittäminen

Minkälaista työtä etsin?

Olen koulutukseltani DI. Olen tehnyt pitkän työuran isoissa yrityksissä, Sanoma Osakeyhtiössä ja Alma Mediassa. Niiden jälkeen olen suunnannut osaamiseni ja työpanokseni pk- ja mikroyrityksiin ja erityisesti myyntiin ja uusasiakashankintaan. Nyt etsin työtä juuri näistä pienemmistä yrityksistä ja palveluliiketoiminnasta. Minua kiinnostavat asiakkaat ja hyvien tulosten tekeminen. Myös projektiluontoiset tehtävät ja niiden näkyvät tulokset kiinnostavat. Olen tehnyt useita projekteja myös julkisella rahoituksella (Tekes ja ELY-keskukset) hankehakemuksesta toteutukseen ja raportointiin.

Minua motivoi työn haasteellisuus. Sytyn tiukoistakin tavoitteista ja haluan tehdä tuloksia. Olen luonteeltani tiimipelaaja. Hyvä, tekemisestä nauttiva oma joukkue on minulle tärkeä.

Työhistoriani:

Tein urani ensimmäiset kymmenen vuotta Sanoma Osakeyhtiössä ensin sisäisissä projekteissa, sitten palvelupäällikkönä (vastasin ostetuista jakelupalveluista) ja lopuksi vastasin koko jakeluliiketoiminnasta ja sen kehittämisestä palveluyritykseksi. Toisen pitkän työrupeaman tein Alma Mediassa. Vastasin jakeluiden kehittämisestä ketjutoiminnaksi. Tein myös monta kehityshanketta, joiden avulla nostimme työn tehokkuutta ja samalla pienensimme merkittävästi sairaspoissaoloista ja vaihtuvuudesta aiheutuvia kustannuksia. Kirjoitin siitä Linkediniin.

”Kolmannen urani” olen tehnyt pk- ja mikroyrityksissä, joissa olen hankkinut uusille palveluille uusia yritysasiakkaita, muotoillut asiakaslähtöisesti palveluita, osallistunut markkinointiponnistuksiin ja koko liiketoiminnan kehittämiseen.

Millainen olen?

Tuoreen DISC-analyysin mukaan vahvuuksiani ovat mm. ihmisläheisyys, innostavuus, ideoiden tuottaminen, positiivisuus ja jämäkkyys. Erityisen taitava olen saamaan ihmiset mukaan uusien mahdollisuuksien näkemiseen sekä kokeilemiseen. Olen yrittäjähenkisesti toimiva joukkuepelaaja. Intohimonani on liikkua ja liikuttaa muita.

Mikä on koulutustaustani?

Olen koulutukseltani tuotantotalouden DI. Olen lukenut pitkänä aineena myös työpsykologian sekä suorittanut Helsingin Yliopistossa sosiaalipsykologian opintoja. Olen täydennyskouluttanut itseäni mm. seuraavissa pitkissä opinto-ohjelmissa:

Palveluratkaisujen kehittäjä – Service Solutions Competence –ohjelma (30 op), Aalto-yliopisto, 2010 – 2011

Prosessijohtaminen, Finx Oy, 3/2007 – 9/2007

Naiset huipulle -koulutusohjelma (16 op), Helsingin yliopisto, Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia, 8/2006 – 8/2007

Johtajien valmennusohjelma, JOKO Executive Education, 2001

Henkilöstön kehittäjän koulutusohjelma (20 ov), Helsingin Yliopisto Vantaan täydennyskoulutuslaitos, 2000 – 2001

Tuoreimpana suoritin projektijohtamisen ohjelman v. 2018 ja siihen liittyen IPMA:n projektiosaajan sertifikaatin (Level D).

Työnhakualueeni:

Työnhakualueeni on pääkaupunkiseutu. Tosin olen tottunut tekemään etätöitä ja nykyaikaisten kommunikointitapojen ansioista fyysisellä sijainnilla ei ole niin suurta merkitystä. Olen tottunut matkustamaan asiakkaiden luokse.

Olen kiinnostunut kokopäiväisen työn lisäksi osa-aikaisesta työstä tai määräaikaisten kehittämishankkeiden toteuttamisesta.

Linkkejä:

Anne Nyysti CV

Mainokset