Mitkä ihmeen Piilo-osaajat ja minkä ihmeen takia?

4 Responses

 1. 20.9.2020

  […] Valmistuin kesän kynnyksellä maisteriksi ja nyt etsin ensimmäistä oikeaa oman alan työpaikkaani. Projektipäällikön pesti on varmasti yksi tärkeimpiä kokemuksiani työnhakua ajatellen. Ainakin tämä on tehnyt hyvää melko olemattomalle ammatilliselle itsevarmuudelleni. Piilo-osaajissa parasta onkin se, että voi tarttua sellaisiin tehtäviin, joita ei muualla olisi mahdollista päästä harjoittelemaan: täällä voi opetella rauhassa vailla huolta epäonnistumisesta. Tunnen voivani olla oma itseni ja aivan avoimen pihalla kaikesta, sillä tukea ja tsemppiä on aina saatavilla. Yhdessä tekeminen motivoi. […]

 2. 9.10.2020

  […] ja keskustelun lisäksi työnhakuyhteisö voi antaa paljon muutakin työnhakuun ja oman osaamisen kehittämiseen. Esimerkiksi meillä Piilo-osaajissa on mahdollista päästä kokeilemaan ja oppimaan […]

 3. 3.11.2020

  […] työnhakuyhteisöissä täyttyy vaikuttamisen ja auttamisen perustarve. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa koko yhteisön toimintaan: millaisia taitoja voimme yhdessä kartuttaa tai hioa ja millaisia […]

 4. 7.4.2021

  […] työnhakuunsa? Samalla saisin tehtyä vastapalveluksen Piilo-osaajille, jotka ovat olleet tukenani ja apunani niin monta […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *