Aika paketoida Piilo-osaajat ry:n 1. toimintavuosi – Nauti joulutauosta antoisien vinkkiemme parissa!

Kuva: Laura Tammisto / Studio Torkkeli

Julistamme joulurauhan työnhakuun. Jos kaipaat hengähdystä työhakemusten takomiseen ja CV:si viilaamiseen, liity kanssamme joululomalle. Anna ajatustesi ja haaveidesi lentää Piilo-osaajien blogijulkaisujen parissa; poimi lukuvinkit alta. Lue samalla kuluneen vuoden saavutuksistamme.

Moni takoo maailmaa valmiiksi ennen joulua, vaikka se harvoin on mahdollista. Jos työnhaku ei ole ennen joulua tuottanut haluttua tulosta, voi työnhakijaa ahdistaa. Me Piilo-osaajat panostamme työnhakuyhteisössämme erityisesti työnhakuhyvinvoinnin vaalimiseen ja siihen kuuluvat myös tauot ja loma.

Niinpä Piilo-osaajien blogi vetäytyy tänään perinteiselle joulutauolle, ja timanttiset osaajamme passitamme työnhaun äärestä ansaitulle joululomalle. Sallitun tauon aikana mieli lepää, ajatus kirkastuu ja voimavarat kasvavat. Näiden turvin onkin hyvä ottaa energinen startti työnhakuun ja omaan uraan sitten loman jälkeen!

Lomalukemiseksi tahdomme tarjota teille lukijoillemme työkaluja ja yhteisömme vinkkejä työnhakuun. Nappaa tästä lukulista tai seuraa some-kanaviamme (Twitter ja Facebook) ja lue lukusuosituksemme sinne tulevista nostoista.

129_PIILARIT_2019
Kuva: Laura Tammisto / Studio Torkkeli
Osaamismarkkinat2019_8067
Tampereen Osaamismarkkinoiden vetonaula oli onnellisen työelämän rakentaja Riikka Pajunen (kuva: Heidi Hölsömäki)

Toinen perinteinen tapa on joulun ja uuden vuoden kynnyksellä katsella taaksepäin kulunutta vuotta. Piilo-osaajissa tämä vuosi 2019 on ollut ensimmäinen kokonainen toimintavuotemme itsenäisenä yhdistyksenä. Tänä toimintavuonna olemme muun muassa:

  • yli kymmenkertaistaneet jäsenmäärämme seitsemästä perustajajäsenestä yli 90 jäseneen valtakunnallisesti
  • saaneet juhlistaa 15 aktiiviosaajan onnistumista omassa työnhaussaan – ja tässä on mukana vain he, jotka ovat julkaisseet osaajagalleriassamme oman osaajaprofiilinsa; taustalla tapahtuneita isoja ja pieniä onnistumisia on vielä enemmän
  • järjestäneet menestyksekkäästi kaksi suurta tapahtumakonseptia (Rekrytointi- ja osaamismarkkinat sekä Unelmien työnhakupäivä) kolmella eri paikkakunnalla (Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä) eli mahdollistaneet vapaaehtoisvoimin ja paikallisten kumppanien tukemana yhteensä kuusi kaikille avointa työnhaun ja työnhakuhyvinvoinnin tapahtumaa.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta. Uusi vuosi tuo uusia kujeita myös yhteisöömme ja ulkoasuumme. Näistä kerromme lisää tammikuun koittaessa ja pitkin vuotta 2020.

Rentouttavaa joulun aikaa ja oivalluksia uuteen vuoteen! Jatketaan kuplivan iloista työllistymisen edistämistä jälleen ensi vuonna.

068_PIILARIT_2019
Kuva: Laura Tammisto / Studio Torkkeli
Jaana_Saramies_profiilikuva

Kirjoittaja Jaana Saramies on Piilo-osaajat ry:n (kohta väistyvä) puheenjohtaja, yhdistyksen perustajajäsen ja alkuperäisen idean äiti. Lisäksi Jaana on yhteisökatalyytti, kaupunginvaltuutettu ja ekonomi, joka innostuu paremman työelämän luomisesta sekä työhyvinvoinnin ja tuottavuuden lisäämisestä henkilöstöanalytiikan ja HR-tiedolla johtamisen keinoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *