Työkkärin Sirpalla on asiaa – Sirpa kertoo kuinka asenteeseen voi vaikuttaa

Väsymätön positiivisuuden puolestapuhuja työkkärin Sirpa kertoo, kuinka tärkeä asia asenne työnhaussa on ja kuinka omaan asenteeseen voi vaikuttaa. KATSO VIDEO ALTA!

Työnhaun verkkovalmentaja Sirpa Pylkkänen-Ahjo, tuttavallisemmin työkkärin Sirpa on ikuinen optimisti ja työnhakemisen tosiammattilainen. Viidennessä videojulkaisussa Sirpa kertoo kuinka omia vahvuuksia voi tunnistaa, ja miten vahvuuksien avulla voi vaikuttaa omaan työnhakuasenteeseen.

Sirpa vitsailee ”asenne.com, mikä se oikein on”, ja tästä samasta asiasta puhutaan paljon myös Piilareiden yhteisössä. Piilareiden iloisen kupliva toimintatapa ja yhteisön kannustava asenne auttaa työnhaussa eteenpäin.

Sirpa on sitä mieltä, että asennettaan voi mutta pohtimalla sitä, että missä on hyvä. Omista vahvuuksista voi kehittää itselleen mantroja, joita voi hokea vaikkapa ennen työhaastattelua tai muuten tiukan paikan tullen. Piilareiden osaajaprofiilin avulla on hyvä tunnistaa omaa osaamista ja kertoa siitä muille. Ehkä osaajaprofiilin avulla voisi myös rakentaa itselleen positiivisen mantran?

Sirpan motto: Etteenpäin sano mummo lumessa!

ville_kekalainenHahmon takaa löytyy drag-artisti ja teatterialan ammattilainen Ville Kekäläinen, joka on yksi maamme palkituimmista drag-esiintyjistä. Ville herättää hahmoillaan rohkeaa keskustelua mm. tasa-arvosta, erilaisuudesta ja tuo esiin näkökulmia, joita on syytä pysähtyä pohtimaan. Ilo ja huumori on Villen jutuissa aina läsnä.

Sirpa Youtubessa: http://www.youtube.com/VonKattendam

Sirpa Instagramissa: @tyokkarinsirpa

Tämä oli toistaiseksi työkkärin Sirpan kanssa sovitun blogisarjan viimeinen jakso. Edelliset julkaisut löytyvät alla olevien linkkien avulla:

Piilarit tutuksi
Sirpa liittyy Piilareihin
Nosta #osaajaesiin, älä alistu huijarisyndroomaan!
Sirpa tapaa Piilarit

Piilo-osaajat kiittävät Sirpaa ja Villeä hedelmällisestä ja hersyvän hauskasta yhteistyöstä!

User Avatar

piilo.osaajat

Piilo-osaajat -sivusto on asiantuntijuudesta innostuneiden yksityishenkilöiden työnhakuyhteisö, asiantuntijaverkosto sekä rekrytoijille ja työnantajille suunnattu osaajagalleria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *