Työkkärin Sirpalla on asiaa – Sirpa tapaa Piilarit

Työkkärin Sirpa on fanittanut Piilo-osaajia jo tovin. Millaisia aiheita nousee keskusteluun, kun Sirpa ja osa Piilo-osaajien vetäjistä kohtaavat ensi kertaa kasvokkain? Katso video alta!

Työnhaun verkkovalmentaja Sirpa Pylkkänen-Ahjo, tuttavallisemmin työkkärin Sirpa on ikuinen optimisti ja työnhakemisen tosiammattilainen. Sirpa tsemppaa työnhakijoita ja yrittää neuvoa sen minkä osaa. Liikaa ei saa kuitenkaan yrittää, jottei saa yrittäjän leimaa!

Työkkärin Sirpa löysi viime syksynä Piilo-osaajien verkkosivut ja innostui suuresti tästä tosiammattilaisten verkostosta. Sittemmin hän liittyi yhdistyksen kannatusjäseneksi tukeakseen Piilareiden toimintaa. Uuden vuoden kunniaksi Sirpa kutsui Piilarit luokseen keskustelemaan verkostosta.

Katso tuoreimmasta videosta, miten Piilo-osaajien keulahahmoista yhdistyksen puheenjohtaja Jaana Saramies ja varapuheenjohtaja Virpi Naukkarinen ovat löytäneet tiensä Piilareihin! Entä mitä kysymyksiä heillä on työkkärin Sirpalle?

Sirpan motto: Etteenpäin sano mummo lumessa!

ville_kekalainenHahmon takaa löytyy drag-artisti ja teatterialan ammattilainen Ville Kekäläinen, joka on yksi maamme palkituimmista drag-esiintyjistä. Ville herättää hahmoillaan rohkeaa keskustelua mm. tasa-arvosta, erilaisuudesta ja tuo esiin näkökulmia, joita on syytä pysähtyä pohtimaan. Ilo ja huumori on Villen jutuissa aina läsnä.

Sirpa Youtubessa: http://www.youtube.com/VonKattendam

Sirpa Instagramissa: @tyokkarinsirpa

User Avatar

piilo.osaajat

Piilo-osaajat -sivusto on asiantuntijuudesta innostuneiden yksityishenkilöiden työnhakuyhteisö, asiantuntijaverkosto sekä rekrytoijille ja työnantajille suunnattu osaajagalleria.

1 Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *