Mikä vuosi! – Kiitos mukanaolostasi Piilo-osaajien huikeassa tarinassa

piilo-osaajat juhlii
Vuoden vaihtuessa on hyvä hengähtää ja muistella kulunutta vuotta. Piilo-osaajien vuoteen on kuulunut entistä isompia tapahtumia aiempaa laajemmin eri paikkakunnilla, itsenäistyminen isosiskostamme ja sen myötä vauhdikkaasti laajentunut toiminta niin jäsenmäärässä kuin laajuudessa mitattuna. Lue alta tarkemmin tämän hengästyttävän vuoden kohokohdistamme ja nappaa kirjoituksen lopusta timanttinen lukulista välipäiville!

Kulunut vuosi on ollut Piilo-osaajille monin tavoin huikea. Vuosi alkoi ystävyyden ja yhteisöllisyyden tunnelmissa, kun julkistimme ystävänpäivänä laajentavamme toimintaamme pääkaupunkiseudulle. Kevään ja kesän suunnittelimme isoja. Syksyllä pääsimme toteuttamaan yhteisömme suurimmat tapahtumat useilla eri paikkakunnilla:

unelmien työnhakupäivä

Kuva: Kalle Hautamäki / Neotar Media

Näiden välissä syyskuussa otimme ison kehitysaskeleen yhteisömme toiminnassa. Irtauduimme Mothers in Business MiB ry:stä  ja perustimme oman yhdistyksen Piilo-osaajat ry. Samalla avasimme ovemme kaikille asiantuntijuudesta innostuneille iästä, sukupuolesta, paikkakunnasta ja elämän- sekä työtilanteesta riippumatta.

Yhteisömme ydin on digitaalinen keskustelukanava, joka mahdollistaa vertaistuen, vinkkien jakamisen ja iloisen kuplivan tsemppihengen levittämisen ympäri Suomen; Toimimmekin nykyään valtakunnallisesti.

Osaajagallerian ja some-kanaviemme tarjoama laajennettu näkyvyys nostaa osaajiemme löydettävyyttä, ja uuden ”liidin” tai työpaikan voi napata jopa Twitter-näkyvyytemme  ansiosta, kuten kävi yhdistyksemme hallituksen varapuheenjohtaja Virpille!

Tahdomme olla koko Suomen kattava rekrytoijien aarreaitta. Osaajagalleriamme kasvaa tasaista tahtia, joskin osaajia myös työllistyy hyvää vauhtia, joten oman osaajan nappaamisessa kannattaa olla nopea. Meiltä löytyykin nyt osaajia jo Uudeltamaalta ja muualtakin Etelä-Suomesta, Pirkanmaalta, Pohjois-Pohjanmaalta ja Savon sydämestäkin. Kasvamme keskimäärin yli kymmenen jäsenen kuukausitahdilla, mikä on näin tuoreelle yhdistykselle huikea saavutus! Jäsenmäärämme on jo heittämällä ylittänyt 40 osaajan rajan.

Yhdistystoiminta on tuonut mukanaan myös uusia yhteistyökuvioita. Olemme ottamassa käyttöön Tietoverkko Oy:n toteuttamaa jäsenrekisteri Jalmaria ja ilmoittautumisjärjestelmä Ilmaria, mikä tulee helpottamaan niin jäseneksi ja tapahtumiin ilmoittautumista kuin jäsentietojen hallintaa. Kuplivaan henkeemme sopiva ja hersyvän ihana työkkärin Sirpa on löytänyt meidät ja ilahduttaa meitä tsemppihenkisillä videoillaan.

Kaiken tämän huikeuden ja timanttisen toiminnan jälkeen on hyvä huokaista ja laskeutua joulun viettoon. Niinpä Piilo-osaajien blogikin jää ansaitulle joulutauolle. Julkaisemme uusia blogikirjoituksia ja osaajaprofiileja jälleen tammikuussa. Niitä odotellessa tutustu välipäivinä tämän syksyn suosituimpiin aiheisiimme:

Kiitos teille kaikille lukijoillemme, tukijoillemme ja tsemppareillemme kuluneesta vuodesta!

piilo-osaajat toivottaa hyvää joulua

Jaana SaramiesKirjoittaja Jaana Saramies on Piilo-osaajien priimusmoottori ja yhteisökatalyytti, kaupunginvaltuutettu ja ekonomi, joka innostuu paremman työelämän luomisesta sekä työhyvinvoinnin ja tuottavuuden lisäämisestä henkilöstöanalytiikan ja HR-tiedolla johtamisen keinoin.

Kaipaatko sinä pontta omaan työnhakuusi tai tahdot löytää oivan markkinapaikan omalle osaamisellesi? Liity Piilo-osaajien jäseneksi  – taustalle tai rohkeasti #poispiilosta!

Pidätkö toimintaamme hyödyllisenä ja tahdot tukea sitä? Liittymällä kannatusjäseneksi  mahdollistat yhteisöllistä työnhakua ja lisää innostavia tapahtumia niin jäsenillemme kuin kaikkien osaajien ja osaajia etsivien tahojen kohtaamiseen!

Oletko yhtä innoissasi kuin työkkärin Sirpa Piilareiden iloisen kuplivasta hengestä sekä tavoitteistamme asiantuntijatason osaajien osaamisen markkinoinnin ja työllisyyden edistämisen parissa? Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] ja katsotaan, mitä kivaa keksitään yhdessä!

User Avatar

piilo.osaajat

Piilo-osaajat -sivusto on asiantuntijuudesta innostuneiden yksityishenkilöiden työnhakuyhteisö, asiantuntijaverkosto sekä rekrytoijille ja työnantajille suunnattu osaajagalleria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *