Työkkärin Sirpalla on asiaa – Nosta #osaajaesiin, älä alistu huijarisyndroomaan!

Huijarisyndrooma on monille tuttua niin työnhaussa kuin uuteen työhön astuessakin. Työkkärin Sirpa valaa tuoreimmassa videossaan uskoa Piilo-osaajien seuraajiin ja kaikkiin turhaan itseään epäileviin tosiammattilaisiin. Ei muuta kuin tsemppipeukut valmiiksi!

Työnhaun verkkovalmentaja Sirpa Pylkkänen-Ahjo, tuttavallisemmin työkkärin Sirpa on ikuinen optimisti ja työnhakemisen tosiammattilainen. Sirpa tsemppaa työnhakijoita ja yrittää neuvoa sen minkä osaa. Liikaa ei saa kuitenkaan yrittää, jottei saa yrittäjän leimaa!

Asiantuntijaverkosto Piilo-osaajat ja kaikkien tosiammattilaisten sankari työkkärin Sirpa tekevät aktiivista yhteistyötä osaajien ja osaamisen esiin nostamiseksi. Omaa osaamistaan voi kuitenkin alkaa epäillä, mikä pahimmillaan äityy huijarisyndroomaksi. Jopa Michelle Obama on tunnustanut kärsivänsä tästä!

Epäiletkö sinäkin omaa pätevyyttäsi tai odotatko vain, että muutkin huomaavat osaamattomuutesi? Katso videolta Sirpan tsempit kaikille meille!

Kaipaatko työkaluja oman osaamisesi sanoittamiseen? Moni Piilo-osaajista on saanut paljon hyötyä jo pelkän osaajaprofiilin tekemisestä! Sen kysymykset pakottavat pohtimaan omaa osaamista rekrytoivan tahon silmin. Useat ovat kehuneet huomanneensa ja oppineensa sitä kautta tärkeitä asioita osaamisestaan. Testaa sinäkin!

Sirpan motto: Etteenpäin sano mummo lumessa!

ville_kekalainenHahmon takaa löytyy drag-artisti ja teatterialan ammattilainen Ville Kekäläinen, joka on yksi maamme palkituimmista drag-esiintyjistä. Ville herättää hahmoillaan rohkeaa keskustelua mm. tasa-arvosta, erilaisuudesta ja tuo esiin näkökulmia, joita on syytä pysähtyä pohtimaan. Ilo ja huumori on Villen jutuissa aina läsnä.

Sirpa Youtubessa: www.youtube.com/VonKattendam

Sirpa Instagramissa: @tyokkarinsirpa

Tsekkaa myös edelliset työkkärin Sirpan ja Piilo-osaajien yhteistyön hedelmät täältä ja täältä.

User Avatar

piilo.osaajat

Piilo-osaajat -sivusto on asiantuntijuudesta innostuneiden yksityishenkilöiden työnhakuyhteisö, asiantuntijaverkosto sekä rekrytoijille ja työnantajille suunnattu osaajagalleria.

2 Responses

  1. 23.1.2019

    […] Nosta #osaajaesiin, älä alistu huijarisyndroomaan! […]

  2. 19.6.2019

    […] Työkkärin Sirpalla on asiaa – nosta #osaajaesiin, älä alistu huijarisyndroomaan! (vieraskynäilijä ja drag-artisti Ville Kekäläinen) […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *