Työkkärin Sirpalla on asiaa – Sirpa liittyy Piilareihin

”Vapaa rutiineista”

Työkkärin Sirpa jatkaa tutustumistaan Piilo-osaajiin. Mitä tämä pirteä työkkärin täti tänään keksii?

Työnhaun verkkovalmentaja Sirpa Pylkkänen-Ahjo, tuttavallisemmin työkkärin Sirpa on ikuinen optimisti ja työnhakemisen tosiammattilainen. Sirpa tsemppaa työnhakijoita ja yrittää neuvoa sen minkä osaa. Liikaa ei saa kuitenkaan yrittää, jottei saa yrittäjän leimaa!

Piilo-osaajat bongasivat kaltaisensa tosiammattilaisen ja niin alkoi rekrytointimaailmaa mullistava yhteistyö. Millaisesta aarreaitasta Piilareissa onkaan kyse ja miten tähän iloisen kuplivaan yhteisöön pääsee mukaan jäseneksi? Sirpa ottaa selvää!

Sirpan motto: Etteenpäin sano mummo lumessa! 

ville_kekalainen

Hahmon takaa löytyy drag-artisti ja teatterialan ammattilainen Ville Kekäläinen, joka on yksi maamme palkituimmista drag-esiintyjistä. Ville herättää hahmoillaan rohkeaa keskustelua mm. tasa-arvosta, erilaisuudesta ja tuo esiin näkökulmia, joita on syytä pysähtyä pohtimaan. Ilo ja huumori on Villen jutuissa aina läsnä.

Sirpa Youtubessawww.youtube.com/VonKattendam

Sirpa Instagramissa@tyokkarinsirpa

3 Responses

  1. 12.12.2018

    […] Tsekkaa myös edelliset työkkärin Sirpan ja Piilo-osaajien yhteistyön hedelmät täältä ja täältä. […]

  2. 9.1.2019

    […] innostui suuresti tästä tosiammattilaisten verkostosta. Sittemmin hän liittyi yhdistyksen kannatusjäseneksi tukeakseen Piilareiden toimintaa. Uuden vuoden kunniaksi Sirpa kutsui Piilarit luokseen […]

  3. 23.1.2019

    […] Sirpa liittyy Piilareihin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *