Osaaja pois piilosta – Britan tarina

KEVÄT ON OLLUT BRITALLE MONELLA TAPAA MUUTOSTEN AIKAA. MUUTOKSET OVAT OLLEET HYVIN ONNISTUNEITA, JOKA TAITAA MUUTENKIN OLLA SE YKSI YHDISTÄVÄ TEKIJÄ PIILO-OSAAJIEN TARINOISSA. 

Mikä sai sinut alunperin kiinnostumaan Piilo-osaajista?

Ystäväni Jaana Saramies oli hiljattain perustanut mielenkiintoisen Piilo-osaajien verkoston, jota sivusta seuraten hiljakseen fanitin oman yrittäjyyteni rinnalla. Mielenkiinnosta kysyin Jaanalta voisinko yrittäjänä liittyä mukaan ”Piilareiden” dynaamiseen joukkoon ja onnistuihan se!

Mitä halusit saavuttaa kampanjan avulla?

Alkuun yrittäjänä työskennellessäni halusin tuoda esiin muille yrityksille omaa osaamistani ja palveluitani. Myöhemmin bongattuani erittäin kiinnostavan rekryilmoituksen työnhakuni aktivoitui todenteolla. Muistan yhä elävästi hetken, kun luin ilmoituksen netistä ja ajattelin – Nehän etsivät juuri minua!  Jonkin verran kokemusta kyseisestä yrityksestä olinkin saanut siellä jo yrittäjänä toimiessani. Tuolloin tähtäimessäni oli selkeästi vain ja ainoastaan tämä yksi unelmieni työpaikka, jonka saavuttamista halusin vauhdittaa tällaisen jaetun somekampanjan avulla.

Miten nämä tavoitteesi toteutuivat?

Brita-5908Täydellisesti! Sain ilon ja kunnian kirjoittaa työsopimuksen itseni (ja monen muunkin) mielestä parhaaseen työpaikkaan ja todettakoon vielä, että omat odotukseni ja toiveeni ovat vain vahvistuneet viime kuukausien aikana.  Itse uskon täysin, että jokaiselle on olemassa ”se oikea” työpaikka. Kova osaaminen, sen sanoittaminen ja esiin tuominen on toki tärkeää, mutta vielä tärkeämpänä näen työntekijän ja työnantajan kohtaamisen sekä muun yhteistyön sujuvuuden. Kaikki muu seuraa kyllä perästä, jos vain on halua kehittää ja kehittyä. 

Mitä muuta kampanja sinulle antoi?

Kampanja antoi minulle kaipaamaani positiivista näkyvyyttä, innostavaa sparrausta ja draivia työnhakuun. Sattuipa niinkin työnhaussa, että pääsin myös suhaamaan selfiekepin kanssa kaukalon laidalle rakkaan harrastukseni parissa, kun tein itsestäni esittelyvideon. Muistan, kuinka kummastuneelta Jaana kuulostikaan puhelimen toisessa päässä videon ideaa hänelle esitellessäni, joskin samainen nainen joutui myöhemmin myöntämään epäilyksensä täysin aiheettomiksi. Kannustavan ja kehittävän palautekanavan lisäksi itselleni oli myös tärkeää kokea, että en ole työnhakuni kanssa yksin, vaan verkoston tuki todella toi voimaa ja uskoa itseen silloinkin, kun se oli koetuksella. 

Mitä sanoisit Piilo-osaajiin liittymistä vielä harkitseville?

Go for it! Niin loistava kuin oletkin, niin kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Kaikki meistä kaipaavat välillä tsemppausta ja tukea. Ja toisinaan tämä yhteisö tarjoaa myös toverillisen tuuppauksen kohti sinun unelmiasi!

Brita-5853Brita Salminen on iloinen ihmisten innostaja ja onnistumisten mahdollistaja, joka ei jää vain haaveilemaan, vaan tekee niistä totta. Tämän ovat saaneet todistaa lähipiirin lisäksi myös Britan aiemmat asiakkaat. Hyvinvointia ja hyväntuulisuutta ei Britan mielestä ole maailmassa koskaan liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *