Mansikka, messinki, repsikka, Helsinki!

Julkaisimme viime viikolla kuva-arvoituksen Twitterissä ja Facebookissa. Nyt paljastuu, mistä on kyse!

Kulunut viikko on ollut kuplivan iloinen yleisön arvauksia keräillessä.

Piilo-osaajat_loves3

On veikkailtu mansikkaa, messinkiä, kuusikkoa ja lapsuuden Viisikko-kirjoja, mutta nämä eivät osuneet oikeaan. Lisäksi ehdoteltiin huikeita ja hauskojakin lisäpalveluja Piilo-osaajien alle: Isosisko -mentorointiohjelma tai Repsikka – MiB-äitien kimppakyytibusiness.

Kyllä sieltä oikeitakin arvauksia tuli, ja jotkut osasivat kytkeä tämän arvoituksen oikein joulukuussa julkaistuun laajentumishaaveeseen. Nyt nuo haaveet ovat toteutumassa!

Piilo-osaajat_YHDESSÄ(1)

Piilarit on laajentumassa pääkaupunkiseudulle! Aloitamme n-y-t NYT uusien piilo-osaajien etsinnän pääkaupunkiseudun osaajagalleriaan.

Järjestämme lähiviikkoina pk-seudulla MiB työnhakuminglejä, jotka löydät seuraamalla ahkerasti MiB Helsinki -ryhmää Facebookissa. Tule mukaan tutustumaan toimintaan!

Mukaan voi tulla niin työttömät työnhakijat kuin uusia tuulia etsivät työpaikan- tai alanvaihtajat, sekä muut oman osaamisensa some-markkinoinnista kiinnostuneet. Voit myös tutustua meihin täällä verkkosivustolla sekä ottamalla yhteyttä [email protected].

piilo-osaajien-elina-jaana

Me Piilo-osaajat tahdomme levittää yhteisöllisen työnhaun ilosanomaa yhä laajemmalle. Tule mukaan etsimään omaa unelmaduuniasi!

piilo-osaajien-vetäjät Jaana Saramies on toinen Piilo-osaajien vetäjistä, kolmen lapsen äiti, kaupunginvaltuutettu ja ekonomi kiipeämässä uransa kiipeilytelineellä kohti henkilöstöanalytiikkaa ja tiedolla johtamista.

Piilo-osaajien toinen vetäjä on Elina Pahta taloushallinnon moni-osaaja, MiB Tampereen paikallisvastaava, 6 henkisen uusperheen koordinaattori ja ikuinen innostuja.

2 Responses

  1. 19.12.2018

    […] Iso-Heiko halusi tukea ja yhteisön ympärilleen työnhakuaikana. Piilo-osaajien laajentuminen pääkaupunkiseudulle osui juuri oikeaan aikaan. Ronja löysi yhteisöstämme paitsi tukea työnhakuun myös rohkeutta […]

  2. 21.12.2018

    […] Piilo-osaajille monin tavoin huikea. Vuosi alkoi ystävyyden ja yhteisöllisyyden tunnelmissa, kun julkistimme ystävänpäivänä laajentavamme toimintaamme pääkaupunkiseudulle. Kevään ja kesän suunnittelimme isoja. Syksyllä pääsimme toteuttamaan yhteisömme suurimmat […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *